recepti

Silvestrovanja na prostem 2011/2012 PROGRAMI



NOVOLETNA SILVESTROVANJA NA PROSTEM:


Silvestrovanje 2011/2012 v Ljubljani
Že tradicionalno silvestrovanje na prostem se bo v slovenski prestolnici pričelo ob 21. uri, zadovoljeni pa bodo brez dvoma prav vsi glasbeni okusi in vse generacije poslušalcev, saj se dogajanje razprostira na več krajih.
Na Trgu francoske revolucije bodo prišli na svoj račun ljubitelji alternativne rock glasbe, ki bodo prehod v novo leto proslavili ob skupinah The Canyon Observer, Pankrti, Negligence, Niet in The Toasters.
Na Pogačarjevem trgu bodo nastopili priljubljeni slovenski izvajalci: Poljanški, Krila in lumparija, Veseli Begunjčani in Peter Vode.

Na Kongresnem trgu pa bodo nastopili Novi Fosili, Jan Plestenjak in Čuki. Na vseh trgih je vstop seveda prost, zabava pa zagotovljena.

Najbolj oblegan bo verjetno tako kot vsako leto oder na Mestnem trgu na katerem bodo nastopili Anika Horvat z Bendom, Time to Time in Nina Pušlar s skupino



Silvestrovanje 2011/2012 v Kranju
tudi v Kranju bo že tradicionalno silvestrovanje na prostem, ki se bo odvijalo na Slovenskem trgu program pa bo res pester. V Novo leto bodo Kranjčani in obiskovalci Gorenjske prestolnice zakorakali skupaj z Nušo Derenda ter prestop že tradicionalno odplesali z dunajskim valčkom ob pokanju ognjemeta.

Silvestrovanje 2011/2012 na Bledu
Blejci in obiskovalci Bleda bodo lahko prehod v novo leto proslavljali na promenadi, kjer bo potekalo silvestrovanje z ansamblom Gregorji. Ob polnoči pa bo zapokal veličasten ognjemet nad jezerom, ki bo tako kot vsako leto vreden ogleda.


Silvestrovanje 2011/2012 v Celju
V Celje tudi letos odeto v pravljično vzdušje, saj je 16. decembra odprla pravljična dežela, po kateri se bodo lahko obiskovalci sprehajali vse do prehoda v novo leto.
Novo leto bo v Celju obleženo z nastopom skupine Rok'n'Band.

Silvestrovanje 2011/2012 v Mariboru
Silvestrovanje na prostem v Mariboru, katerega Novo leto dan bodo obiskovalci lahko dočakali na Trgu Leona Štuklja, na odru pa bodo nastopili Tanja Žagar z ansamblom, Helena Blagne Zaman in Show band Klobuk. Vstop je seveda prost.


Silvestrovanje na obali 2011/2012 v Kopru
Praznovanje najdaljše noči v letu se bo pričelo s tradicionalnim prižiganjem novoletnih luči, nadaljuje pa se z glasbo iz domače in tuje scene, poskrbljeno pa bo tudi za spremljevalni program. Med drugim bosta nastopila tudi Zoran Predin in Anika Horvat. Za čarobno vzdušje bo ob polnoči zapokal ognjemet, katerega odsev bo tudi v morju. Ogled prireditve pa je seveda brezplačen.